PRÉ-PARCOURS COUP DE VILLE | 1 - 30 AUGUSTUS

 

Dit prikkelende pré-parcours is de perfecte aanloop naar Coup de Ville 2020 – Chasing Flowers. De expo loopt van 11 september tot 11 oktober en staat helemaal in het teken van de natuur en bloemen in het bijzonder. Het pré-parcours is in de publieke ruimte en kan je dagelijks afleggen van 1 tot en met 30 augustus.

 

Er is een gratis brochure met plan en vragen, opgevat als een kwis, met opdrachten voor kinderen en volwassenen. Het parcours, volledig in openlucht, loodst je op eigen tempo, te voet of met de fiets, naar plekken in de stad waar je misschien nog nooit eens bewust (bij) stilstond. Het pré-parcours bestaat uit foto’s, monumenten en decoratieve elementen, quizvragen en weetjes, het Nadar-event, balkonconcerten, ...

 

Afhaalpunten: de Bib, infobalie stadhuis, toeristische dienst en tijdens het weekend bij kunstenplatform WARP.

 

Elke zaterdag en zondag in augustus is de zomerbar in de WARP-tuin geopend van 13u tot 18u, met om 16u kleine concertjes. Er worden maximaal 50 personen toegelaten met bubbels van 2 of 4 personen en we volgen alle maatregelen op het vlak van contact-tracing en social distancing.

 

Lees hier of je gewonnen hebt :  Winnaars van het preparcours (pdf)

 

Info over balkon- en WARP-tuinconcertjes